Pasen 2024

Binnenkort is het weer Pasen, tijd om de stad weer te laten schitteren. Na een aantal jaren geen actie, pakken we terug op de bekende paasactie! De spelregels zijn bij de meesten wel bekend, toch hieronder nog even de uitleg:

De actie zelf vindt plaats op 2 dagen: vrijdag 29 en zaterdag 30 maart

Wat gaan we doen:

Net als de vorige keren zorgen we weer dat bij alle deelnemers een grote bos narcissen komt. Aan deze narcissen zitten kaartjes met nummers. Deze nummers staan voor alle deelnemers. 

De deelnemers (winkels, horeca) zorgen zelf voor een cadeautje of giveaway. Wat dat is, mag je volledig zelf bepalen. Ook welk budget je hier aan wil besteden is volledig in handen van jou. Er is geen minimaal of maximaal bedrag wat je moet besteden – JIJ bepaald dus hoeveel deze actie jou kost. 

Wanneer je een klant hebt die op vrijdag of zaterdag wat koopt, geef jij een narcis weg. De klant ziet op het kaartje het nummer en ziet daarmee bij welke winkel hij/zij een cadeautje kan halen. 

De VLOC zorgt voor de narcissen, de kaartjes en ook voor raamposters. Hierop staan alle deelnemers en ook een wit vlak waar je je eigen nummer in zet. Verder zorgen we ook voor gele ballonnen voor aan je raam of stoepbord. Zo is aan de buitenkant goed te zien wie er allemaal meedoen.

Wij vragen aan jou om de kaartjes te nummeren, de poster op te hangen – met je eigen nummer in het witte vak – en vooral lekker positief en gezellig te zijn. 

Het doel van deze actie is om het winkelend publiek nog meer kennis te laten maken met de verschillende ondernemers in de binnenstad. Op deze manier ontdekken de klanten ook andere winkels en horecagelegenheden in de binnenstad wat hen weer kan verleiden tot een volgend bezoekje! En, mensen die bij jou een cadeautje komen ophalen zijn ook meteen een kans om jezelf te promoten.